Boards, polyuretaani, Therma

Boards, polyuretaani, Therma

Polyuretaani on yksi eristekerros. Se keksittiin vuonna 1937 ja sovellettu onnistuneesti nykyaikana. Kuten tekniikan kehityksen parametrit parannetaan jatkuvasti, joten sen rooli eristemateriaalin kasvaa jatkuvasti.
Therm levy PIR vaahto, joka on moderni muunnelma polyuretaani kestää hyvin tulta, erittäin hyvä materiaali työstää eristys on alhainen kerroin lämmönjohtavuus. Verrattuna perinteisiin eristelevyn Therm ne tarjoavat paljon enemmän etuja. PIR vaahto on korkea eristys. PIR-em säästää paljon lämmitysöljyn, ja esimerkki. Kun on kyse maakaasun säästö on 40 50% verrattuna perinteisiin menetelmiin eristys. Levyt polyuretaania kuuluvat tähän suhteellisen pienikokoinen ja kevyt, joten voit säästää kuljetuskustannukset Zhenya ja varastointi. Käyttö PIR on myös erittäin taloudellisesti houkutteleva. Kustannukset tällaisten levyjen jo itsensä takaisin useita vuosia.
Valmistajat tarjoavat suotuisat takuun tuotteilleen. Nämä takuut, joissakin tapauksissa jopa 15 vuotta. Käytännössä kestävyys polyuretaani levyt PIR huomattavasti suurempi jaksojen takeita.

Post Author: