Puolisuunnikkaan

Puolisuunnikkaan

Kansi on erilaisia ​​aallotettu profiili kohokuvioitu muoto puolisuunnikkaan. Se on yleisesti käytetty tuotteen kattotiiliä ja julkisivut. Laaja valikoima profiileja ja peltiä lajeja, joista yleisimmin käytetty sinkittyä terästä ja pinnoitettu mahdollistaa joustavan käytön heille katoilla, julkisivut, aidat ja portit sekä kantaviin rakenteisiin kaikessa rakentamisessa.
Profiililevyt matalaprofiilinen käytetään katto- ja julkisivuja, kuten asuntoja, autotallien ja liikerakennuksissa. Näkyvyyttä, lisääntynyt vahvuus verrattuna edelliseen, käytetään pääasiassa kantavissa rakenteissa ja katot suuret jännevälit. Nämä levyt tarjoavat lisääntyneen lujuuden ja rakenteen jäykkyyttä. Tällä hetkellä tarjous sisältää valmistajat trapetsilevyjen sinkitystä teräslevystä, peltiä peitetty alusinkkiä tai pinnoitettu, ja päällystetty alumiini. Levyt ovat saatavilla eri paksuisia.
Laaja valikoima profiilien mahdollistaa ymmärtää erilaisia ​​jopa kaikkein kehittyneempiä rakenteellisesti projekteja. Suuri etu on helppo asentaa kevyt rakennuksia, aiheuttaen suuren työtahti ja alentaa investoinnin.

Post Author: